Rolf

Je bent op zoek naar een degelijke en innovatieve bril? Dan heeft het Oostenrijkse Rolf exact wat je zoekt. Enkel de beste en fijnste vakmannen creëren deze unieke brillen en zorgen ervoor dat je die duidelijke toets van Rolf terugziet. En in die toets is vooral het lokale erg belangrijk, alles wordt intern gemaakt, wat ook voor die mooie persoonlijke touch zorgt.

Roland Wolf is het creatieve brein dat aan de basis van dit merk ligt. Met een hoofd vol ideeën en de juiste visie maakt hij samen met zijn medewerkers brillen die toch dat ietsje anders zijn. Want zoals bij veel brillenmakers is esthetiek belangrijk, maar ook de functionaliteit wordt niet uit het oog verloren.

Wat een bril van Rolf typeert is natuur. De monturen, die er vaak eerder klassiek uitzien, zijn gemaakt uit hout of buffelhoorns. Met die natuurlijke en duurzame materialen wil Rolf de energie van de natuur behouden in hun brillen. In een productieproces dat meer dan 80 verschillende stappen bevat, wordt met veel toewijding telkens weer een unieke bril gemaakt die je ook bij Hoet Optiek Brugge vindt. Naast elke bril, wordt door Rolf trouwens ook elk brillendoosje in het atelier in Tirol gemaakt, zonder schroeven of andere metalen.

De afwezigheid van metaal valt trouwens ook op aan de brillen zelf. De veren en het voorstuk van de bril zijn immers met elkaar verbonden door een natuurlijke, rubberen ring. Daardoor scharniert de bril in elke mogelijke richting die je ook maar wil. Dat is de soort innovatie die Hoet Optiek Brugge alleen maar kan toejuichen.

Top