KOM BINNEN IN BRUGGE

Designers of your image

Wie Hoet Optiek in Brugge voorbijloopt, ziet misschien alleen maar een uitstalraam met brillen. Voor sommige voorbijgangers zijn het brillen die in het oog springen en even langer doen kijken. En dat is precies wat wij voor ogen hebben. Een bril is niet alleen een hulpmiddel voor wie slechte ogen heeft, maar kan ook zorgen voor dat tikkeltje meer persoonlijkheid. Uw eigen stijl in die mate accentueren dat niemand nog naast u kijkt…

OPENINGSUREN
  • maandag - vrijdag: 09u00 - 18u30
  • zaterdag: 9u00 - 18u00
  • steeds mogelijk op afspraak
map

Hoet Optiek wordt intussen gerund door de zesde generatie. Klanten kunnen bij ons genieten van een mix van jarenlange ervaring en een gezonde portie eigenzinnigheid. Niet dat trends ons koud laten. We laten ons wel degelijk inspireren door de wereld rondom ons. Maar we proberen telkens opnieuw zélf de trend te bepalen.

Naast de vrolijke en kleurrijke Theo-brillen, vindt u bij ons ook de exclusieve Hoet-collectie. Tijdloze modellen van de hand van bezieler Patrick Hoet, die onze optiekzaak en de eigen merken op de kaart zette. En uiteraard staan we open voor andere vormgevers. We bieden ook een beperkt gamma brillen aan van kwalitatieve merken die perfect aansluiten bij onze eigen creaties.

Wie dan nog zijn gading niet vindt, kan bij ons een unieke bril op maat laten maken. Ook voor zonnebrillen en leuke accessoires kunt u bij ons terecht. Ons team van opticiens geeft daarbij altijd het juiste advies en de nodige service.

Zie hier hoe je het beste parkeert in Brugge.

WE ZIJN TROTSE PARTNER VAN FAVR - PREMIUM EYEWEAR STORE

CONTACT

Via dit formulier geven wij u graag de nodige informatie

    Top