Wollenweber Hornline

Mag het eens iets unieks zijn? Dan is de Hornline van Wollenweber wel iets voor jou. Hoet Optiek Brugge mag zich met trots een geselecteerde dealer noemen van deze kwalitatieve Duitse brillen. Wat maakt de Hornlinebrillen van Wollenweber dan zo bijzonder? De monturen zijn gemaakt van buffelhoorns. Het materiaal dat Wollenweber gebruikt voor hun brillen is echter enkel afkomstig van waterbuffels die een natuurlijke dood gestorven zijn.

De brillen van Wollenweber worden met de grootste zorg met de hand gemaakt en zijn synoniem voor Duitse degelijkheid. Doorheen de jaren is deze brillenmaker uitgegroeid tot de referentie op het vlak van brilmonturen uit natuurlijke hoorns. Elke bril krijgt dan ook de kans om zijn prachtige motieven prijs te geven tijdens het productieproces.

Na meer dan 200 individuele behandelingen is de basisbril klaar. Die kan je dan passen bij Hoet Optiek Brugge, zorgvuldig als dealer uitgekozen door Wollenweber. Later worden dan nog eventuele aanpassingen gemaakt. Zo krijg je een unieke en comfortabele bril.

Van nature hebben buffelhoorns een prachtig motief met typische zwarte, bruine en beige tonen. Andere kleurnuances worden aan de brillen toegevoegd door te werken met hout, zijde of gekleurde platen. Van klassieke tot meer moderne modellen, de Hornline van Wollenweber heeft voor ieder wat wils. Als extra voordeel is een bril van de Hornline licht en past hij zich makkelijker aan jouw lichaamstemperatuur aan. En doordat het ook een natuurlijk materiaal is, is dit soort bril ideaal voor mensen met huidallergie├źn. Als klap op de vuurpijl is elke bril ook uniek door de natuurlijke motieven en structuren. Hoet Optiek Brugge staat steevast klaar als je meer wil weten over deze brillen.

Top