Cabrio

Hoffmann Natural Eyewear – ORIGINEEL SINDS 1978

Gedurfd ontwerp ontmoet de ingetogen elegantie van onberispelijk natuurlijk hoorn in de nieuwste prachtige modellen van Hoffmann Natural Eyewear.

Stijlvol, luxueus en duurzaam: met de hand vervaardigd door experts in het atelier van Hoffmann in de Vulkanische Eifel, is de beste natuurlijke hoornbril ter wereld “100% Made in Germany”. Als onbetwiste leiders in het vak heeft het Hoffmann-team meer dan vier decennia ervaring en ongeëvenaarde diepgaande kennis van dit unieke materiaal, dat ze met groot effect gebruiken om de pracht van de natuur te tonen. Traditionele vaardigheden worden gecombineerd met toonaangevende technieken en innovatieve in-house technologieën om unieke brilmonturen van de allerhoogste kwaliteit te creëren.

GEDURFDE ELEGANTIE 2024 Het middelpunt staat op de nieuwste optische brillen van Hoffmann Natural Eyewear

De campagne van Hoffmann voor 2024 heeft een toepasselijke naam. De huidige optische collectie presenteert sterke randen en extravagante looks met glanzende afwerkingen. Afgeschuinde randen en hoeken reflecteren het licht en benadrukken de must-have haptiek van warm, gepolijst hoorn, waardoor een subtiel palet van prachtig gemarmerde grijstinten, bruinen en zwarten tot leven komt. Onvergetelijk intense tinten groen, blauw en donkerrood gloeien als cabochonjuwelen en complementeren toonaangevende vormen die modekenners op twaalf verschillende manieren zullen dragen.

Elk brilpaar is een met de hand gemaakt Hoffmann origineel, ontworpen om de unieke nerf van het natuurlijke hoorn te verbeteren en de individuele stijl van de drager te benadrukken. Met meticuleuze zorg vervaardigd voor een perfecte, persoonlijke pasvorm, zijn de ambachtelijke monturen van Hoffmann lichtgewicht en huidvriendelijk.

De ambachtslieden van Hoffmann Natural Eyewear maken sinds 1978 hoornen monturen. Duurzaamheid is, en is altijd geweest, een prioriteit in elke fase van het lange en gedetailleerde proces dat nodig is om deze eersteklas monturen te maken. Voor de Duitse leiders in natuurlijke hoorn, hoe zou het anders kunnen zijn? Als het tegenovergestelde van fast fashion, eist duurzaam Hoffmann-ontwerp dat de brillen een veelzijdige, langdurige charme en – natuurlijk – comfort uitstralen.

Hoffmann Natural Eyewear staat wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit van zijn brillen en de state-of-the-art vaardigheden van het atelierteam. Of het nu gaat om de slankste hoornen monturen op de markt of om een decoratief randvergrendelingssysteem dat ook de glazen van natuurlijke hoornen monturen heeft gerevolutioneerd, Hoffmann is de eerste keuze voor hoornen brillen. De exclusieve collectie omvat een eindeloze variëteit aan zowel klassieke als creatieve kleurstellingen. De modellen tonen een uitzonderlijk brede selectie van opvallende en tijdloze ontwerpen, terwijl hoogtepunten in hout, titanium, parelmoer, goud en andere exquise materialen een prachtig contrast bieden dat opvallende brillenstijlen compleet maakt.

EXCLUSIEVE AMBACHTELIJKE BRILLEN, 100% MET DE HAND GEMAAKT IN DUITSLAND VAN UITZONDERLIJKE NATUURLIJKE MATERIALEN. ORIGINEEL SINDS 1978.

Top