Theo

Theo, een ongewone naam voor een ongewone bril. Je komt deze brillen ook niet zomaar in om het even welke optiek tegen. Een bril is immers een verlengde van je persoonlijkheid en met een bril uit de Theocollectie kies je voor een uniek, niet-alledaags design. Als vormgevers van jouw imago is het dan ook maar normaal dat Hoet Optiek Brugge je ook de Theocollectie aanbiedt. Een bril van Theo vind je immers niet zomaar in elke optiek. Je zwemt er als het ware mee als een zalm tegen de stroom in.

Dat deed ook Patrick Hoet, de originele designer van deze brillencollectie. Samen met Wim Somers stond hij aan de wieg van de Theocollectie (als anagram van Hoet). Ondertussen is de fakkel doorgegeven aan Mik, Jan en Toon die met veel goesting verder zwemmen. Het drietal beseft maar al te goed dat een bril zo veel meer is dan een object. Het is een uiting van je zelfvertrouwen, ambitie en geluk. Glimlach per glimlach veranderen ze de manier waarop de dragers van hun brillen naar de wereld kijken. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. En het beste beeld, dat krijg je met een bril van Theo.

Ben je op zoek naar een bril met een speciaal design? Dan is een exemplaar uit de Theocollectie echt een aanrader. Bij Hoet Optiek Brugge helpen we je als vormgevers van jouw imago om de bril te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past. De rode draad bij deze brillen zijn de opvallende kleuren, soms effen, soms in een meer eclectisch design. Ga je daarbij voor een ronde of een meer hoekige montuur? Een ding staat vast, je bril zal er allesbehalve conventioneel uitzien. En daar draait het om bij Theo.

Top