Thierry Lasry

Een bril van Thierry Lasry samenvatten in een of zelfs enkele woorden is onbegonnen werk. Je kiest immers voor een bril van de Franse designer als je een buitenbeentje bent, onafhankelijk en nieuwsgierig. Tegelijkertijd ben je ook leider en geen volger. Sinds 2006 ontwerpt Thierry Lasry brillen die niet in een enkel hokje te stoppen zijn. Als vormgevers van jouw imago is Hoet Optiek Brugge natuurlijk trots dat we ook deze prestigieuze brillen verdelen.

Elke bril gaat uit van het concept van “futuristische vintage”. Lasry laat zich inspireren door het verleden terwijl hij aan elke bril een futuristische toets meegeeft. Daarnaast eindigt de naam van elke bril ook steevast op “y”, zoals beide namen van de designer. Thierry Lasry ziet elke bril immers als een kind waar je ook je naam aan doorgeeft.

Je omgeving bepaalt grotendeels wie je bent en wordt en dat was zeker voor Thierry Lasry niet anders. Zijn ouders zijn van grote invloed geweest op zowel zijn creatieve ontwikkeling als op zijn professionele. Met een vader als optieker en een moeder als designer combineerde Thierry het beste van beiden. De brillen die hij maakt richten zich naar diegenen die zich graag van de menigte onderscheiden. Het resultaat is een bril die past bij creatieve en eigenzinnige geesten als Madonna, Jennifer Lawrence en Reese Witherspoon.

De brillen, voornamelijk uit acetaat, worden allemaal met de hand gemaakt in Frankrijk. De verschillende kleuren zijn verschillende lagen die een voor een boven elkaar worden geplaatst. Elke bril ziet er zowel retro als futuristisch uit en krijgt ook de kans om het design zo veel mogelijk in de kijker te zetten. Dat doen we ook bij Hoet Optiek Brugge.

Top