Lindberg

Een statement, daar draait het om bij een bril van Lindberg. Je kiest immers voor een bril van Lindberg als kenner van uitzonderlijk design en liefhebber van kwalitatief materiaal.

Denemarken is uiteindelijk al tijden onlosmakelijk verbonden met design en dat is ook bij deze brillen niet anders. Discrete, tijdloze elegantie zonder nodeloos complex te worden. Dankzij die combinatie viel het Deense merk al meermaals in de prijzen.

Lindberg doet er alles aan om hun brillen zo uniek mogelijk te maken. Elke bril wordt gemaakt met een arendsoog voor detail en via gepatenteerde technologieën. Hoet Optiek Brugge werd dan ook even zorgvuldig uitgekozen als officiële verdeler van deze unieke brillen. Want net als Lindberg zijn ook wij designers, designers van uw imago.

Elke montuur draagt de drie kenwaarden met uitgesproken karakter uit: esthetiek, technische innovatie en voortreffelijk vakmanschap. De drie kernwaarden indachtig, gaan de designers van Lindberg aan het werk met de zorgvuldig uitgekozen materialen: titanium, acetaat, goud, platina en diamant. Als je het graag nog een tikkeltje unieker wil, zijn er ook modellen die uit natuurlijke buffelhoorns worden gemaakt in combinatie met titanium veren.

Als kers op de taart biedt Lindberg de “Precious”-collectie aan, die je ook bij Hoet Optiek Brugge vindt. De brillen van dit gamma zijn beschikbaar in 18-karaats geel goud, witgoud, roze goud en zwart goud alsook platina. Die materialen combineer je met veren gemaakt uit buffelhoorn. Doordat ook de brillen van deze collectie handgemaakt zijn, is de kleur en het patroon van elke montuur is bovendien uniek. Bij Hoet Optiek Brugge helpen we je graag verder voor jouw bril van Lindberg.

Top